Infographic

Voedsel & energie uit GFT

Wat is er nu beter dan voedsel en energie uit je afval te halen? Een infographic over de duurzame verwerking van GFT en mest door middel van vergisting en compostering. De volgende stap richting een circulaire economie: afval als een nieuw begin!

Identiteit bewaard

De infographic is ontworpen met de bedrijfsidentiteit als uitgangspunt. Daardoor blijft het bedrijf herkenbaar, ook in zijn infographics.

De wens was om de infographic uit te kunnen printen met een zwart-wit printer. Daarom is er één kleur gebruikt en is de lettergrootte en het formaat aangepast.

Presenteren, rapporteren of animeren

Het formaat van deze infographic heeft het voordeel dat hij ook met gemak gebruikt kan worden in een presentatie of een publicatie. Deze infographic kan eventueel geanimeerd worden. Daardoor kan hij op het internet nog meer impact hebben.

Iconen

De iconen die ontwikkeld zijn voor deze infographic kunnen apart geleverd worden, die ook andere onderwerpen of nieuwe projectplannen kunnen illustreren. Net als de silhouette van de nieuwe GFT-verwerkingsinstallatie.

Zo kan ook deze infographic hergebruikt worden.

Elsinga GFT verwerking - infographic Too Many Words | Infographics & identiteit te Utrecht Elsinga GFT verwerking - infographic Too Many Words | Infographics & identiteit te Utrecht

Alle iconen kunnen gemakkelijk gebruikt worden in andere publicaties.

Bedankt voor uw aandacht!

Too Many Words is ook nieuwsgierig naar u.

[javascript protected email address]


Liever bellen?

+31 6 19 68 34 09

Lees meer op Linkedin.
of
volg Too Many Words op Twitter.